събота, 5 ноември 2016 г.

Правилата на богатството.

1.Основата на богатството -твойте разходи да са по малко от доходите ти.

2.Основата на богатството -спестеното инвестирай в активи,които носят пасивен доход.
Първата крачка -създаването на резерв ,минимум 1000 лв ,сумата се получава като се умножат разходите за месеца по четири месеца.
Тази сума трябва да е налична ,в джоба ,кеш ,в бавка ,депозит.Сложи ги в бамка за да не ги похарчиш ,като видиш нещо на промоция.
Постарай се дохода да ти се повишава поне с 5% месечно или годишно .Взимал си 600 лв на месец след 10 години дохода ти е 5 бона на месец.С всяко повишение на дохода,половината инвестирай ,другата половина може да похарчиш ,все пак и удоволствие от живота трябва да се получава.Инвестирай в активи които знаеш.Ако не знаеш какво е активи ,научи.Акции ,имот ,форекс ,спорт но не казино.Свободата е не само наличие на пари а и време да ги харчиш.Оптимизирай времето си - създай проект който ти харесва и решава проблем на хората.Задължително искай цена за труда си ,за услугата си.Месечна такса или абонамент.

ВРЕМЕТО  НА ДРУГИТЕ ХОРА +ГРАМОТНО ДЕЛЕГИРАНЕ+СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТЕЩА СИСТЕМА =КЛЮЧ КЪМ УСПЕХА.

За удовлетворяване на основните нужди са необходими много малко пари.За задоволяване на нуждата от лукс или да изглеждаш богат са необходими много пари.Парите искат внимание ,ако си в режим беден то ти почти нямаш пари ,алкохол ,цигари ,жени.  

Наличие на сума за инвестиране ,10 бона ,100 бона ,милион

Богатството се измерва в месеци ,колко месеца може да издържиш .Имаш помещение което отдаваш под наем ,сигурен месечен доход и не се притесняваш.
Ако покрай теб са бедни и нещастни хора рано или късно и ти ще станеш като тях.Пример държава заобиколена от бедни съседи и държава заобиколена от богати държави. 



Със законна дейност не може бързо да напраниш пачка,сума за инвестиране ,с незаконна бързо може да натрупаш кинти,сума за инвестиране ,за година си милионер.Даскал по химия прави по 5 бона на ден,две момичета в Амстердам правят 5 хиляди евро на ден.
    

Няма коментари:

Публикуване на коментар